Хари и Меган – намесени с преследване

Преди ден принц Хари и Меган Маркъл участваха на първото си официално публично събитие от много месеци насам. Херцогинята получи награда в Ню Йорк и беше придружавана от съпруга си, и майка си.
А защо толкова рядко виждаме Хари и Меган на публични места стана ясно само часове по-късно. Според информация на CNN автомобилът на семейството е бил преследван от папараци, а изходът от преследването е бил “почти катастрофален”.
Полицията на Ню Йорк съобщава, че до катастрофа не се е стигнало, но това не омаловажава факта, че принцът и съпругата му бяха почти застигнати от съдбата на майка му принцеса Даяна. Ето и част от официалното изявление на двойката.
“Миналата нощ херцогът и херцогинята на Съсекс, и г-жа Рагланд (майката на Меган – б.а.) бяха намесени в почти фатално автомобилно преследване, предизвикано от няколко много агресивни папараци.”
Говорителят на Хари и Меган уточнява, че почти два часа колата им се е опитвала да избяга от папараците, които са ги преследвали с автомобили, мотоциклети и скутери. Междувременно едва не е предизвикала катастрофа и едва е избегнала сблъсък с пешеходци.
Той допълва, че семейството на принца разбира интереса към себе си, който е нормален, когато си публична личност, но не трябва да бъде за сметка на сигурността на никого. През 1997 г. Хари и Уилям губят майка си принцеса Даяна именно след катастрофа, предизвикана от папараците, които преследват колата й.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари и Меган - замесени в "почти фатално автомобилно преследване"

Преди ден принц Хари и Меган Маркъл участваха на първото си официално публично събитие от много месеци насам. Херцогинята получи награда в Ню Йорк и беше придружавана от съпруга си, и майка си. А защо толкова рядко виждаме Хари и Меган на публични места стана ясно само часове по-късно. Според […]

Subscribe US Now