Ирен Кривошиева погреба майка си, ще дели голямо наследство със…

Актрисата Ирен Кривошиева загуби майка си преди почти месец. Адвокат Лиляна Кривошиева напусна земния си път на 93-годишна възраст, а двете й дъщери са неутешими. 

Сега идва ред и на неприятната част за роднините – делбата на наследството, а често в такива случаи се стига до скандали. 
Ирен се е обадила на сина си Владимир Данаилов, който съвсем скоро ще се прибере от САЩ, за да й помогне да уреди нещата по наследството и делбата със сестра й да бъде полезна и за двете страни. 

 „Лекарите от ИСУЛ 3 пъти връщаха мама към живота. Въпреки усилията им обаче, тя почина на 28 март. Наложи се да изчакаме сестра ми да се прибере от Америка, затова погребението беше 6 дни по-късно. Тези дни ще дойде и Влади за 40-дневния помен на баба си, който ще е на 6 май. Искам момчето ми да бъде до мен, докато решаваме как да разделим наследствените имоти”, сподели пред “Уикенд” актрисата. 
Тя допълни, че със сестра й ще трябва да се споразумеят за апартамент в идеалния център на София, 2 магазина, земи и гори.

Малцина знаят, че майката на актрисата Лиляна Кривошиева, е адвокат със солидна практика и дългогодишен служител на важни позиции в Столична голяма община. В първите години на демокрацията достолепната дама дори е заместник-кмет на столицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Още един претендент за ролята на Джеймс Бонд

Едва ли остана човек с относителни познания в областта на киното, който да не е разбрал, че Даниел Крейг повече няма да бъде Джеймс Бонд. Последният филм с негово участие като прословутия агент беше “Смъртта може да почака”. Зрителите обаче не могат да чакат и теориите за това кой ще […]

Subscribe US Now