Бесен скандал: Топ панелист на Гала напуска заради… СНИМКИ

Мине не мине и в “На кафе” се случат някакви промени, сътресения, неочаквани обрати. Поредният е напът да се случи всеки момент и е свързан с един от най-горещите панелисти на Гала – талантливият актьор Дарин Ангелов.

Скоро ви показахме новото студио на предаването, Гала беше по-емоционална отвсякога, в него, разбира се, бе и Дарин, за когото обаче от известно време се чуват доста често слухове, че се готви да напуска тв екипа си. Причината – в следващите редове.
Голяма новина разтърси Нова тв: Любо Нейков осинови Гала и веднага й забрани да… СНИМКИ
Досега тв водещата Гала, която както се знае, коли и беси в “На кафе”, вероятно не е обръщала много внимание на личните потребности на панелистите си, но ето, че идва и такъв момент, поне съдейки по тиражираните в пресата писания.

Причината Дарин Ангелов да иска да напусне екипа било неразбирането от страна на Гала спрямо него. Версиите редят, че двамата са имали наскоро доста сериозен словесен дуел, част от който, всъщност, видяхме и в ефир тези дни. Гала включи любимката си Ася Енева от Дубай и заяви, че тя ще бъде командирована там известно време, за да предава светските си репортажи.
Ето го новото студио на Гала, обяви и голяма новина СНИМКИ
Очевидно това никак не се понравило на Дарин Ангелов, който също се старае да бъде интересен пред камера, но пък не получава подобни командировки в чужбина. И на въпрос от негова страна към Гала защо е така, той така и не получи отговор.

И вероятно, за да смекчи малко остротата на разговор, Георги Блажев добавя с усмивка, че вероятно причината е, защото Дарко има представления у нас, които няма как да отмени, и винага не е само в Гала. Нейното отношение обаче, се твърди, че е достатъчна причина за актьора да се замисли за драстична стъпка по отношение на присъствието си в панела./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Кулинарна оргия разтърси "Сървайвър", вижте само тези СНИМКИ

След близо 40 дни на пост и молитва, участниците в “Сървайвър” се отдадоха на кулинарнен пир. Претендентите за голямата награда се натъпкаха до пръсване, след като спечелиха поредица от игри, в които наградата беше изобилие от храна. С победа първо се отчете племето “Червени” и получи хладилник, в който имаше от пиле […]

Subscribe US Now