Защо Джъстин Бийбър нападна остро H&M

Много трудно ще видим някоя известна личност от света на киното или музиката, която да не е влизала в колаборация с още по-известен бранд.

Без значение дали става дума за луксозни дрехи, аксесоари, бижута или пък парфюми, тези партньорства са факт. Но понякога не всичко протича безпроблемно, както на всички би им се искало.
Оказва се, че между Джъстин Бийбър и H&M има проблем, който е доста сериозен. На стори в профила си в Instagram 28-годишният изпълнител нападна модния бранд доста остро.
В две сторита Бийбър пише, че новите продукти, предлагани от H&M, които са с неговия лик, не са съгласувани с него. Става дума за тениски, блузи и чанти, които са с черно-бели снимки на изпълнителя.
И ако в първото стори и по-обран в изказа си, то във второто нарича продуктите “боклуци” и призовава феновете си да не ги купуват. Пред People обаче от H&M казват, че както при други лицензирани продукти и тук са следвали процедурите за одобрение.
В същото време Джъстин Бийбър има сайт със собствени стоки, които феновете му могат да закупят. А през 2019 г. дори пусна своя собствена линия дрехи, която нарече Drew.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Яна Маринова парализирана от страх, ето какво си призна

Актрисата Яна Маринова направи шокиращо признание пред последователите си в социалните мрежи, които вече няколко дни размишляват върху написаното.  Една от най-успешните и красиви родни актриси си призна, че е минала през много тежък период и даде повод на всички да разсъждават върху случилото се.  “Натрупа за малко преди няколко […]