Яна Маринова парализирана от страх, ето какво си призна

Актрисата Яна Маринова направи шокиращо признание пред последователите си в социалните мрежи, които вече няколко дни размишляват върху написаното. 

Една от най-успешните и красиви родни актриси си призна, че е минала през много тежък период и даде повод на всички да разсъждават върху случилото се. 
“Натрупа за малко преди няколко дни, но бързо се стопи. Точно, както всичко, което ме плаши. И го пиша, защото наистина минах през някакъв отвратително тъп период, в който буквално не можех да се позная.
И сега го наричам тъп, защото за пореден път виждам колко нелепо е всичко “страшно”, ако на момента намеря начин да се погледна отстрани, без емоция и все едно е минало време. 
 

Това, което си представях, че може да се случи ме парализираше от страх много повече от това, което реално се случваше. Но как да видя истината, когато бях заета с това да се страхувам!? 
Нищо, за празниците си пожелавам време за хората, които обичам и дома ни! Но и тихо време за себе си, за да си припомня онова, което бях забравила в шумотевицата:
Страхът е най-лошият съветник”, пише Яна Маринова в своя профил във Фейсбук./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се забавляват Джей Ло и Бен Афлек

По всичко личи, че Джей Ло и Бен Афлек са повече от готови за първата си Коледа като семейна двойка. Само преди няколко дни източник на Entertainment Tonight разкри как двамата планират да отпразнуват празника. По думите му те се забавляват изключително много докато се приготвят. Оказва се, че точно […]