Още лоши новини на Селин Дион

За Селин Дион годината започна неприятно. Заради силни и постоянни мускулни болки тя трябваше на отложи цяло турне, при това за втори път. И за жалост концертите явно няма и да се случат скоро, защото здравословните проблеми на певицата продължават.
Това разкрива самата тя в емоционално обръщение към феновете си. Във видео пост в Instagram Селин обявява отмяната на европейското турне и уточнява, че причината за това е по-бавното от очакваното подобряване на състоянието й.
Успокояващо е, че все пак има напредък. Споделя, че се чувства “малко по-добре”, но все още има спазми.
“Възстановяването върви много бавно и това ме притеснява. Получавам лечение от лекарите, вземам лекарства, но все още изпитвам спазми.”
В публикацията певицата също и се извинява на феновете, че се налага отново да отложи планираните концерти и оценява лоялността им.
“Съжалявам за новините… Мога да кажа само, че правя всичко по силите си да се върна към формата, в която трябва, за да мога да дам 100% на сцената, защото го заслужавате.”
И завършва най-искрено и признателно: “Благодаря ви толкова много за съобщенията, с които изразявате любовта и подкрепата си в социалните мрежи. Това означава много за мен.”
Единствено можем да пожелаем на Селин Дион възстановяването й да потръгне по-бързо и съвсем скоро да ни зарадва с новина за завръщането си на сцената.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бомба: Лъсна с каква тлъста сума Фънки дере Халваджиян за "Капките"

Димитър Рачков направи огромно разкритие по време на предаването „Като две капки вода“. Водещият без свян реши в момент на афект да признае каква е сумата, за която се е спазарил Фънки да журира в предаването „Като две капки вода“. Крисия разплака всички с това, което направи след смъртта на […]