Емили Блънт е искала да повърне след целувка със свой колега

Актьорската професия изисква жертви, които понякога дори не са свързани с тежките условия, в които трябва да бъдат заснети някои сцени.
А по-скоро, когато актьорите трябва да бъдат интимни. Наскоро Ан Хатауей разкри, че преди години ѝ се е наложило да се целува с 10 мъже, за да се види с кой има най-голяма химия. Нещо, което въобще не ѝ е харесало.
Сега Емили Блънт се включва в темата за неприятната част с целувките. Е, на нея не ѝ се е налагало да се целува с една дузина мъже, но пък разкри, че ѝ се е искало да повърне след като е трябвало да се целуне със свои колега.
В интервю за The Howard Stern Show 41-годишната актриса разкрива, че е имала химия на екран с хора, които не е харесвала. А на въпрос от страна на водещия дали е имало момент, в който ѝ се е искало да повърне, отговорът на актрисата е директен – “Абсолютно”.
Емил Блънт, разбира се, отказва да назове с кой актьор не е искала да се целува, но ѝ се е налагало. Със сигурност дава да се разбере, че това не е Райън Гослинг, с който си партнира в последния си филм “Каскадьорът”.
От New York Post припомнят, че през годините на Блънт ѝ се е налагало да се целува с актьори като Бенисио дел Торо, Мат Деймън, Джейсън Сийгъл, Том Круз и Дуейн Джонсън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо MrBeast раздава 26 автомобила Tesla (и може ли българин да спечели някой от тях)

Джими Доналдсън е само на 26 години, но вече е изкарал много повече пари от вероятно половината население на земята. Всеки месец каналът му в YouTube MrBeast му докарва милиони долари приходи, които той твърди, че инвестира обратно в създаването на нови грандиозни видеа. По случай рождения си ден обаче MrBeast реши […]

Subscribe US Now