И Кайли Дженър разширява империята си

Преди няколко години Кайли Дженър създаде козметична компания за милиарди и успя да я наложи на пазара като една от най-успешните. Сега 26-годишната звезда е решила да разшири империята си и да стане част от модната индустрия.
Виждали сме Кайли на първия ред на редица модни ревюта. Освен това самата тя се е изявявала като модел и е била определяна като една от най-стилните жени. Затова, разбира се, не е тайна, че модата ѝ е страст.
Кайли Дженър обаче ще пренесе тази своя страст отвъд кулисите, като даде старт на новата си компания. Тя е наречена Khy и ще бъде официално достъпна от 1 ноември на официалния сайт khy.com.
Модната марка си е поставила за цел да създава дрехи, които носят характеристиките на авангардното, но в същото време са разнообразни, висококачествени и достъпни за всички.
Цените на дрехите на Khy ще варират от 48 до 198 долара и ще бъдат вдъхновени от личния стил на Кайли Дженър. Риалити звездата уточнява, че колекцията ще предложи както модели, които са вечни и задължителни за всеки гардероб, така и по-разчупени и такива, които излизат извън рамката на познатите ни модни норми.
Освен това марката планира често да работи съвместно с други дизайнери, компании и публични личности, а резултатът от това вече е налице с дебютната колекция на Khy. Тя е създадена в партньорство с Namilia, които са разпознаваеми с кожените си облекла. Първата колекция включва общо 12 модела, налични в размери от XXS до 4XL.
” Ние ще предефинираме значението за модна марка, с креативност и качество на по-добра цена. Исках да направя Khy платформа за нашите клиенти, за да имат възможност да се докоснат до модата чрез нови дизайнери и марки, но на по-достъпна цена”, споделя Кайли Дженър за новата си компания.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо е толкова трудно да идеш на концерт на Ед Шийрън в България

Не всеки ден изпълнител от ранга на Ед Шийрън идва в България за концерт. Затова и интересът на всичките му фенове у нас – очаквано – е толкова голям. А вълнението около концерта, който трябва да се проведе на 31 август 2024 г. на националния стадион, не е нещо ново, то […]