Азис смъртно обиден на Деси Слава, тя реве и иска от него да…

В попфолк жанра трудно може да се изгради силно приятелство между артистите. За такова дълги години претендираха Азис и Деси Слава, макар да имаха силно спречкване преди години. После станаха като скачени съдове, но доскоро. Сега пак са врагове. 

Вината този път е преписана на певицата с ангелския глас. Именно тя е разсърдила доскорошната си дружка, който пък се слави с това, че много лесно му кипва и зачерква приятели, които си позволяват да накърнят егото и чувствата му. 
„Не е кой знае какво. Вече с възрастта сме по-чувствителни”, обясни Деси Слава в „Шоуто на Николаос Цитиридис” и заяви, че й е много гузно. 

Азис отказвал да й вдигне телефона. „Васко, извинявай! Не знам, гледаш ли ме?”, обърна се Деси Слава към приятеля си от ефира на Би Ти Ви и веднага допълни, че му е купила парфюм. С подаръка певицата се надява да умилостиви Азис и да получи прошката му. „Надявам се да ми вдигнеш телефона, за да ти го подаря”, заяви още певицата.
„Много го обичам”, сподели Деси Слава, която има няколко дуета с Азис от златните години на попфолка. Двамата са астрални близнаци, тъй като са родени на една и съща дата – 7 март. 
Явно Азис е гледал молбите на Деси Слава и се включи на стори и заяви, че наистина е огорчен и обиден, но и този път ще й прости. Така че двамата са отново приятели. Вероятно Краля на фолка е променил мнението си, след като научил за подаръка от Деси. След като са приятели от толкова години, тя със сигурност знае как да привлече вниманието му./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Снимката на Меси и Роналдо, за която всички говорят

През последните седмици се говори доста за Кристиано Роналдо и неговото бъдеще в Манчестър Юнайтед. А интервюто му с Пиърс Морган само засили бурята около португалеца. Но през следващия месец всички ще се интересуват от това какво се случва в Катар и дали Роналдо ще успее да помогне на Португалия […]

Subscribe US Now