Голямата промяна на Анджелина Джоли

В последните години Анджелина Джоли посвети много по-голяма част от времето си на работата си с неправителствени организации, отколкото на киното. Една от основните й дейности беше свързана в тази сфера беше свързана с ролята й в ООН.
47-годишната актриса е посланик на организацията повече от 20 години, като по тази линия се среща с пострадали от световни конфликти, насилие и други несправедливости на много места по света, включително Украйна, Йемен, Буркина Фасо.
Това обаче ще приключи, защото Джоли обяви, че се оттегля от позицията на посланик на ООН. “Вярвам в много от нещата, които ООН прави, особено в спасяването на животи в кризисни ситуации”, написа тя в личния си профил в Instagram.
И допълни, че в организацията работят много прекрасни хора, но тя смята да се посвети на работа само с бежанци “до края на живота си”, защото им се възхищава. “Ще работя с организации, ръководени от хора, които директно са пострадали от конфликти”, допълни тя.
Тя не уточнява кои са те, но в най-скоро време вероятно ще разберем от самата нея кои са те. Има ли директна причина Анджелина Джоли да реши да раздели пътя си с ООН не е ясно, но е твърде възможно и тя да е открила “пробойните” в ефективността на организацията, които в последните години й печелят много критики.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Случи се! Лили Иванова скочи в обятията на Камен Донев и призна, че... СНИМКИ

Лили Иванова рядко си позволява да говори за личния си живот, а още по-рядко пък да говори за чужди хора. Не така стои въпросът за Камен Донев, който изглежда е доста близък на примата.  Появиха се техни снимки, на които се прегръщат и целуват. А Лили не пести комплиментите си […]