Златка Райкова с нов тунинг преди сватбата СНИМКА

Легендарната плеймейтка Златка Райкова се сдоби с нов тунинг малко преди сватба.

37-годишната блондинка увеличи обема и подчерта контура на устните си при един от най-прочутите лекари в Пазарджик, пише „Галерия“.
За новата си визия моделката е броила близо хилядарка. Известно е още, че хубавицата вае тяло с витамини – нов метод, който й позволява да подмлади вида на кожата си, както и да се освободи от ненужните мазнини.

Макар все още да не е обявила точна дата за сватбата си с бившия тенисист Карен Хачатрян, който е татко на втория й син, Райкова издаде, че възнамерява да организира церемонията съвсем скоро. Една от причините да бави дългоочакваното  събитие бил ретроградният Меркурий, който ще действа до 15 септември, включително.
Астроложката, която се грижи за спокойствието на звездата,  я посъветвала да забави темпото в името на по-здравия в бъдеще съюз.  Скоро Златка се похвали, че с мъжа й вече носят брачните си халки – важен ритуал, за който очевидно са избързали./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Глория каза "чао" на публиката, стегна куфарите и напусна България СНИМКА

Примата на фолка Глория стресна феновете си, след като си взе “чао” със сцената. Нейното оттегляне идва след заканата й, че ще емигрира и ще заживее някъде далеч от клюките, които я заобикалят.  Това нейно спонтанно решение дойде след поредните гнусни статии, които описват любовния й живот със значително по-младия […]

Subscribe US Now