Целувката, която Джей Ло така и не получи

За Джей Ло бихме предположили, че получава всичко онова, което поиска. Бляскави тоалети, мечтани пътувания, мъжът-мечта – свикнали сме да приемаме, че известните дами се сдобиват с всичко това без проблеми. На Джей Ло обаче ѝ се разминава една целувка, която е щяла да се превърне в един от най-запомнящите ѝ се моменти в кариерата.
За други две знаменитости обаче тази целувка е факт и за нея продължава да се говори и до днес. Става дума за целувката на Мадона и Бритни Спиърс на сцената на видео музикалните награди на MTV през 2003 г. Повод да се заговори отново за провокативния момент е признанието на Дженифър Лопес, че за малко ѝ се е изплъзнала възможността да участва в целувката.
Певицата разкрива, че когато е снимала филм в Канада, се е срещнала с Мадона и Бритни Спиърс. След това обаче не е имала възможност да си тръгне от снимките и в крайна сметка е останала извън плана за целувката.
Затова и се налага друга певица да я замести и това е Кристина Агилера, която Мадона целува след Бритни Спиърс по време на изпълнението им на “Like A Virgin” и “Hollywood”.
Дженифър Лопес не крие, че е голям фен на Мадона и дори признава, че любимата ѝ песен за караоке е именно “Like A Virgin”. Джей Ло обаче сега е съсредоточена върху собствената си музика. По-късно тази година ще можем да чуем предстоящия ѝ албум This Is Me…Now, в който има много нови песни, пише E! News.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мисли Дженифър Анистън за настоящата приятелка на Брад Пит

Брад Пит и Дженифър Анистън се ожениха през 2000 г., като се разделиха през 2005 г. Малко след това Брад Пит се събра с Анджелина Джоли, като впоследствие се ожени и разведе и с нея. За разлика от Анджелина обаче, Брад Пит успя да възобнови приятелските си отношения с Дженифър […]

Subscribe US Now