Мария Илиева направи голям жест, но предизвика голям гняв в мрежата заради… ВИДЕО

Едно решение на Мария Илиева като ментор в “Гласът на България” разгневи сериозно зрителите. Навръх Рождения си ден певицата трябваше да направи тежък избор, а финалното й решение изобщо не се понрави в социалните мрежи.

На сцената излязоха момчето с царско име и божествен талант срещу момичето с нечовешки опит и извънземен глас – Симеон Славев и Арика Адамс. Талантите от Отбор Мария заредиха сцената на “Гласът” със страхотната си енергия, а в крайна сметка напред в шоуто към полуфинала продължава Симеон.
Ето го отговора на bTV за скандалните обвинения на Константин Кацаров след “Гласът на България”
“Това, което направи с песента на Руши, съм сигурна, че и на него би му хареса много. Ти демонстрира гигантски тонов обем, красиви и плътни низини, разкошен фалцет, красиви фрази…”, сподели Мария Илиева за изпълнението на Симеон на песента “Хотел две звезди”. Публиката обаче, явно хареса повече изпълнението на Арика, която въпреки че си тръгва, получи специална покана от Мария да открие нейния концерт в зала 1 на НДК на 6 декември.

В социалните мрежи обаче, не спестиха на Мария Илиева критиката. “Арика беше класа пред това момче”, гласи един от многото коментари там. 
Треньорите в “Гласът на България” аха да си скочат, а Миро остана с пръст в уста заради… ВИДЕО
Ето и малка част от останалите:
“1/2 българката пя по-добре. Младокът освен един фалцет друго не показа”.
“Въпреки че Симеон е моят фаворит, не мога да не кажа, че изпълнението на Арика беше страхотно!”
“Всъщност определено изпълнението на Арика беше по-силно, но както и да е! Успехи и на двамата!”
“Че той пя все едно е на вечеринка със съученици!”
“Аз не съм виждал певец говорейки вместо пеейки да продължи напред! Това го направи Симеон!! Добрите отпадат и на финал отиват не можещите!!!”
“Арика е нива над Симеон, уви!”
“Симеон беше прекрасен. Браво! А песента ми е любима!”
“Браво на Симеон! Страхотно дете! Фаворит ми е от самото начало! Пее само на български! Успех!”
“Той пя много уверено, точно, при това песента изобщо не предполага да покажеш кой знае какво. Как я интерпретира само той си знае, но я изпя хубаво.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Бивш топмодел, сега отдадена съпруга и майка - какво трябва да знаем за жената до Марк Уолбърг

Сега тя се нарича Риа Уолбърг, но в края на 90-те години съпругата на Марк Уолбърг беше по-известна като Риа Дърам – топмоделът, който се появява на кориците на някои от най-големите издания в света. Животът й обаче се променя през 2001 г., когато среща актьора на пресконференция в Ню […]

Subscribe US Now