Ето го Александър Сано като войник! Готов ли е за война и ще се сражава ли? СНИМКА

Култовият актьор и участник в актуалния сезон на “Като две капки вода” Александър Сано показа своя снимка като войник и заговори за военното положение в Украйна и чака ли ни и нас същото. 

Забавният актьор е силно притеснен, че ще му се наложи отново да облече военната униформа и да си припомни как се държи оръжие. Смята, че не е изключено мъжете в България да бъдат привикани по спешност да се бранят за родината си, както направи украинското правителство с всички техни жители от силния пол. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Alexander Sano (@iamalexandersano)

“На този ден преди 20 години. Надявам се никога повече да не нося тези дрехи, поради неограничената човешка глупост”, написа Сано под кадъра, който реши да сподели с последователите си да покаже, че още като войник е бил голям чаровник. Сано е служил в Плевен. 
Колежките му Луиза Григорова и Яна Маринова не спестиха комплиментите си и открито написаха, че е голям хубавец. 
Преди броени дни Сано пък отпразнува своя 45-и рожден ден в компанията на своята любима Нели и техните деца. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Още лоши новини на Селин Дион

За Селин Дион годината започна неприятно. Заради силни и постоянни мускулни болки тя трябваше на отложи цяло турне, при това за втори път. И за жалост концертите явно няма и да се случат скоро, защото здравословните проблеми на певицата продължават. Това разкрива самата тя в емоционално обръщение към феновете си. […]