Затрупаха “Ритон” с цветя и подаръци във Велико Търново СНИМКИ

Не се знае кой на кого повече подаръци е поднесъл при последния концерт на Катя и Здравко от “Ритон” във Велико Търново, който е част от националното им турне тази година. Любимият дует на поколения българи си тръгна от старата столица с кола, препълнена от подаръци и цветя от фенове.

Стъпването на сцената на Летния театър в града беше наситена с много емоция за Катя и Здравко, който, както вече писахме, са участвали в благотворителния концерт за събиране на средства за реновирането й.
Нещо много специално ще се случи с “Ритон” във Велико Търново ВИДЕО

“Много, много аплодисменти!!! Много, много цветя, подаръци и много, много любов!!! Взаимна!!! Очакваме с нетърпение 20.09. – Стара Загора”, пише звездното семейство в официалния си профил във фейсбук в израз на благодарност.
“Ритон” направиха подарък на учителите ВИДЕО
Сред подаръците за музикалното семейство бяха красива картина с цигуларка и спално бельо от производител. Сигурни сме, че колата им трудно е побрала всички изненади обратно за София.

В последно време “Ритон” правят много изненади, където и да гостуват – не само със златните си хитове, но и с чисто новата музика, която не са спирали да правят. Нежната половинка от дуета, Катя, пък, винаги успява да впечатли със стайлинга и екстравагантните си тоалети, които са и нейна запазена марка през годините./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Деми Ловато след свръхдозата - борбата продължава

През 2018 г. Деми Ловато взема свръхдоза наркотици, която се оказва почни смъртоносна. Оттогава насам певицата не само продължава да се бори със зависимостта си, но и открито да говори за нея. Наскоро тя разкри, че след свръхдозата са се отключили последствия, които се проявяват всеки ден. Едно от тях засяга […]

Subscribe US Now