Деми Ловато след свръхдозата – борбата продължава

През 2018 г. Деми Ловато взема свръхдоза наркотици, която се оказва почни смъртоносна. Оттогава насам певицата не само продължава да се бори със зависимостта си, но и открито да говори за нея.
Наскоро тя разкри, че след свръхдозата са се отключили последствия, които се проявяват всеки ден. Едно от тях засяга зрението ѝ – тъй като има слепи петна, вече не шофира. Другият ѝ проблем пък е свързан със слуха ѝ.
Въпреки трудностите, дори и ежедневните, с които и до днес се бори, Деми Ловато признава, че не е ядосана на себе си и сега се опитва да живее “тук и сега”, където е много по-щастлива от всякога. Певицата осъзнава, че семейството и приятелите ѝ също са преживели ужаса след свръхдозата ѝ, но не се фокусира върху това да съжалява за каквото и да било в живота си и си напомня “колко е важно да не живеем в миналото и да не съжаляваме за нещата”.
В ново интервю за американското предаване The Howard Stern Show Деми Ловато разкрива още подробности около това колко ѝ е било трудно да се възстанови след като едва не губи живота си заради наркотиците.
Тя не крие, че след свръхдозата е имала период, в който не е употребявала други наркотици освен канабис. Освен това и е пиела, но умерено. Спомняйки си за това време обаче, певицата признава, че не е бил най-добрият подход за справяне.
“Трябваше да го науча сама. Това, което направих, беше да заменя зависимостта си с нещо, което смятах за по-безопасно”, обяснява Деми Ловато.
По това време обаче тя се е борила и с други проблеми, като наддаването на тегло и депресията. Певицата споделя, че се е криела се в стаята си и не е искала да излиза навън, защото не е искала никой да я вижда. Чувството тя описва сякаш е била в кома, не се е усещала жива и не е изпитвала нито щастие, нито дори болка.
Сега обаче Деми Ловато е намерила правилния начин да остане чиста и трезва и споделя, че това, което работи за нея, е единствено стриктното въздържание.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата страст на Мария Шарапова

Мария Шарапова се отказа от професионалния тенис преди три години. Междувременно се отдаде на семейството си – на 1 юли 2022 г. тя стана майка на момченце със съпруга си Александър Гилкс. 36-годишната бивша номер 1 в женския тенис обаче не изостави и бизнес начинанията си. Тя продължава да развива […]

Subscribe US Now