Изненадващата поява на Селин Дион след диагнозата

През последната над година Селин Дион отмени не само всичките си концерти и участия, но и буквално изчезна от полезрението на медиите.
Всичко това заради неврологичното заболяване – синдром на скованата личност, с което бе диагностицирана изпълнителката на “My Heart Will Go On”. Тя обаче реши да направи първата си публична поява от месеци, като се качи на сцената на наградите Грами.
Селин Дион, разбира се, не изпълни никоя от песните си, а на нея се падна честта да обяви победителя в категорията за най-добър албум на годината – Тейлър Суифт. “Тези, които са били достатъчно благословени да бъдат тук на наградите Грами, никога не трябва да приемат за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и на хората по света”, каза Дион от сцената на Crypto.com Arena в Лос Анджелис, пише NME.
Самата Селин Дион е печелила Грами за най-добър албум през 1997 г. за Falling Into You. А последно спечели статуетка от церемонията през 1999 г. за “My Heart Will Go On”. Тейлър Суифт, която спечели за рекорден четвърти път категорията за албум на годината, обаче си навлече гнева на някои хора в социалните мрежи.
Според Time, хората негодуват срещу отношението, което Суифт е показала след като спечели наградата. Бе очевидно колко развълнувана е тя и прегръщаше всички на сцената, но някак подмина Селин Дион, която ѝ връчи наградата. Тези, които негодуват, изтъкват, че е неуважително от страна на Тейлър Суифт нито да поздрави, нито дори да погледне в очите Дион.
Някои дори правят паралел с отношението на Майли Сайръс към Марая Кери. Сайръс спечели първата си награда Грами и когато я получи от Кери, тя не само размени няколко думи с нея, но и я помоли да остане с нея на сцената.
“Бях попаднала в лошия трафик и мислех, че ще пропусна този момент. И можех да пропусна наградата, но не и Марая Кери”, заяви Майли Сайръс от сцената.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли скрит смисъл в снимката, която кралица Мери сподели

На 5 февруари датската кралица Мери става на 52 години. Това е първият рожден ден на съпругата на крал Фредерик, откакто той се възкачи на престола на Дания на 14 януари след изненадващата абдикация на майка му кралица Маргрете. По повод празника си Мери лично избра снимката, с която да […]

Subscribe US Now