Филмовият фестивал в Кан – звезди, блясък и едно куче

Всяка година филмовият фестивал в Кан е едно от най-големите и значими събития в света на киното. По традиция във френския град се събират някои от най-големите звезди, за да представят новите си филми.
И тази година няма да бъде изключение, като вчера, 14 май, фестивалът бе официално открит. И от първия ден може би най-запомнящото се бе почетната “Златна палма”, която получи Мерил Стрийп за цялостния си принос към киното.
Журито тази година ще бъде с председател Грета Гъруиг и в него ще бъдат Ева Грийн, Омар Си, Лили Гладстоун, Пиерфранческо Фавино, Надин Лабаки, Хироказу Корееда, Хуан Антонио Байона и Ебру Джейлан.
А ето и кои снимки на звездите от откриването на 77-ото издание на кинофестивала в Кан ни направиха най-силно впечатление.
Грета Гъруиг
Омар Си
Лили Гладстоун
Ева Грийн
Мерил Стрийп
Леа Сейду
Хайди Клум
Роми Стрейд
Меси (кучето от “Анатомия на едно падане”)

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бурни овации, куп комплименти и почетна Златна палма за Мерил Стрийп в Кан

Вчера, 14 май, бе дадено началото на филмовия фестивал в Кан, който всяка година събира звезди от киното, за да представят новите си филми. По традиция знаменитостите минаха по червения килим, като в откриващия ден светлините на прожекторите бяха насочени най-много към Мерил Стрийп. По време на церемонията актрисата получи […]

Subscribe US Now