След словесни престрелки и сълзи – още две момичета отпадат от “Ергенът”

Финалът на “Ергенът” ще бъде другата седмица. А това означава, че макар с едва пет дами в имението, епизодите от днес и утре (10 и 11 май) ще бъдат особено напрегнати, а конфликти и романтика няма да липсват.
В сряда вечер Евгени Генчев ще се появи още през деня сред момичетата, за да поглези част от тях с разкрасителни процедури. Очаква ни и поредна индивидуална среща, в която ще се редуват моменти на страст и екстремни преживявания.
Вечерният коктейл ще бъде арена на словесни престрелки, като вниманието отново ще бъде съсредоточено върху конкуренцията между Валерия и Елена. Това обаче ще накара Микаела да се разстрои, а Евгени има специален начин да я успокои.
В четвъртък идва ред на поредната групова среща. А тя ще е повече от емоционална – момичетата ще репетират с пианиста сватбата му. Всяка от тях ще трябва да напише брачния си обет и да извоюва сватбена снимка с Евгени.
И в двата епизода тази седмица ще отпада по едно момиче, като това ще са последните Церемонии на розата за сезона. Така във финалните два епизода другата седмица остават три момичета, а големият финал на 18 май ще е цели три часа.
“Ергенът” е всяка сряда и четвъртък от 21 ч. по bTV.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Павел от "Сървайвър" призна за наркотиците, бил на ръба на самоубийство

Един от силните играчи в “Сървайвър” – Павел Здравков, който отпадна наскоро от играта, бил на ръба да се самоубие заради наркотични вещества. Синът на бившия вратар на националния отбор по футбол Здравко Здравков направи това признание във формата пред фолкпевицата Татяна. 25-годишният брокер заяви в ефир, че говори свободно по темата, защото това […]