Павел от “Сървайвър” призна за наркотиците, бил на ръба на самоубийство

Един от силните играчи в “Сървайвър” – Павел Здравков, който отпадна наскоро от играта, бил на ръба да се самоубие заради наркотични вещества. Синът на бившия вратар на националния отбор по футбол Здравко Здравков направи това признание във формата пред фолкпевицата Татяна.

25-годишният брокер заяви в ефир, че говори свободно по темата, защото това е част от неговото възстановяване, а с поведението си в играта за оцеляващи иска да вдъхнови много млади хора в неговото положение.
Мишки, лицемери, елементарни частици: грозни обиди разлюляха “Сървайвър”
Павел тръгва по стъпките на баща си и започва да играе футбол на осем, а в последните години от кариерата си се пали по хазарта и спортните залози, но не го смята за проблем. Когато спира да рита обаче, става зависим към наркотиците.

“По собствено съгласие бях вкаран в центъра. Изборът беше мой – дали искам да живея по нов и естествен начин, така, както го правят хората. Или да съм в една фалшива реалност, която рано или късно води до болница, психиатрия или до гроб. Стигнах дотам да мисля за самоубийство. Години наред мълчах и се криех. Не съм споделял истинските си чувства. Много хора се борят със зависимостта си и това е тема табу в България – да приемеш, че имаш нужда от помощ. Главната ми кауза тук е да покажа една промяна”, призна Павел.
Джизъса изгони от “Сървайвър” сина на легендарен вратар СНИМКА
Повратният момент за брокера идва, когато среща приятелката си. Пред нея той не може да прикрива зависимостта си, защото има физическа нужда да употребява дрога и така да бяга от реалността./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Заедно ли са Шакира и Том Круз

Една от най-коментираните раздели тази година се оказа тази между Шакира и Жерар Пике. След много публични изяви, песни от страна на певицата към бившата ѝ половинка и новата му любима Клара Чиа Марти, феновете започнаха още по-внимателно да следят личния живот на Шакира и какво се случва с нея. […]