Енджи Касабие замени Абу Даби с Пловдив заради… СНИМКИ

Принцесата на здравословното хранене, както често наричат Енджи Касабие, все по-често се отбива в най-стария град Пловдив, а причините са все хубави и любопитни.

В Града под тепетата красивата брюнетка, която доскоро беше в Бейрут, е в познатата топ форма и в компанията на доста влиятелните дами, с които си прекара много весело, както става ясно и от кадрите. 
Изненада! Енджи Касабие проговори пред БЛИЦ за раздялата с Рабих ел Зейн СНИМКА
Всъщност причината Енджи Касабие да се завърне от Абу Даби, където имаше лекция за здравословно хранене сред топ клиентите на автомобилен гуру, отново бе свързана с публична изява, в която именно тя заема централно място. 

В следващите три месеца Касабие ще насочи вниманието си към Пловдив и ще бъде гост в петзвезден супер луксозен хотел, признат за най-добър на Балканите, оборудван с последен писък смарт технологии и невероятен комфорт.
Ето го порасналия син на Енджи Касабие СНИМКИ
Красавицата не пропусна да се поздрави с инвеститора Бойко Качулев и съпруга му Диана, с международния консултант ойл и газ Ахмед Хамед, Египет, както и с пиар експерта и продуцент на “Дестинации” Атанас Лазаров. Неотлъчно до нея бе и мъжът й Рабих ел Зейн, който е Мистър Ливан./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво прави норвежкият крал на границата с Русия

Каква е вероятността все по-често да виждаме кралски особи, облечени във военна униформа? Ако съдим от новините в последната седмица – голяма. Първо видяхме Кейт Мидълтън на терен в камуфлажни дрехи, а след това научихме за военното обучение на принцеса Леонор. Нещата стават още по-сериозни с крал Харалд. Норвежкият държавен […]

Subscribe US Now