Защо треньор се оплака от Стефанос Циципас и спря да работи с него

Стефанос Циципас не може да е доволен от играта, която показва от началото на годината, защото вече от няколко седмици е извън топ 10.
На този фон дойде и неочакваната раздяла с един от кондиционните му треньори – Христос Фиотакис, след която се повдигат въпроси относно работната етика на гръцкия тенисист.
Според гръцката медия SDNA, Фиотакис, който работи с Циципас от около седем месеца, е изразил негодуванието си срещу отношението на тенисиста към тренировъчния процес. 
Бившият треньор на Стефанос Циципас казва, че според него основният фокус на тенисиста не е нито играта му, нито да стигне до първото място, нито да спечели турнир от Големия шлем. 
“Ето защо и аз не мога да пътувам седем месеца подред, само с 25 дни, прекарани у дома, когато целите не са високи и пътувам само за да пътувам”, допълва още Христос Фиотакис, пише EssentiallySports.

Като цяло Стефанос Циципас е известен с проблемите, които има с щаба си, където е и неговият баща Апостолос. На няколко различни мача през последните месеци Циципас бе улавян от камерите да крещи към баща си и майка си, които са в трибуните. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Принц Едуард и херцогинята на Единбург Софи - кралската двойка в сянка

Принц Едуард и съпругата му Софи в повечето случаи са малко встрани от вниманието, с което са обсипвани крал Чарлз и децата му. Въпреки това двойката е една от най-обичаните от феновете на кралското семейство. Днес, 19 юни, Едуард и Софи, които след възкачването на Чарлз на престола, са херцози […]

Subscribe US Now