Изцепката на Благо в Колизеума пасти да яде пред това, което направи Гери от “Ергенът” СНИМКА 18+

Гергана Стаменова от култовото риалити “Ергенът” сложи в малкия си джоб изцепката на Благой Георгиев в Колизеума в Рим преди няколко години, когато без свян надраска с монета тази историческа забележителност. 

 Участничката от “Ергенът” в момента се намира в столицата на Италия и възмути всички с оскверняването на Колизеума. 
Скандалната Гергана е отседнала в много скъп хотел, а стаята й гледа право към Колизеума. И девойката реши да се похвали пред последователите си с красивата гледка, без да издава кой й прави компания в това романтично пътешествие. 

Гергана е легнала гола на спалнята и показва краката си, а на заден фон е Колизеума в Рим. “Толкова пошло, че няма накъде. Би изцепката на Бласго Георгиев по всички параметри. Какво се разголваш пред такива забележителности, какво показваш и какво целиш”, порицаха я в мрежата. 
Има и такива, които благородно й завиждат на прекрасната гледка и дори поискаха име на хотела, за да отседнат в бъдеще и те на това райско местенце./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

След "Смени жената": Митко от "Фермата' се разведе, ето коя е новата му СНИМКА

Драматичен обрат претърпя семейния живот на Митко от „Фермата“, който участва и в друго риалити предаване „Смени жената“. В момента по bTV върви повторение на шоуто, в което семейства разменят съпругите си. В него Митко Господинов участва заедно с Мая, с която са заедно още от гимназията. Женени са от […]