Ето кои дами ще се борят за сърцето на новия Ерген СНИМКИ

Новият сезон на “Ергенът” вече чука на вратата, а колкото повече наближава риалити формата, толкова по-сериозен става интереса към новите дами, които ще се състезават за сърцето на Евгени Генчев.

Общо 25 участнички ще се впрегват в люта битка за вниманието на новия най-желан тв ерген, а като видите някои от тях, ще си дадете сметка какви колоритни ситуации предстоят.
Блага от “Ергенът” с нечувани разкрития! Гласят известна участничка за “Момата”, Дениз преспала при Виктор и…
Вече станаха ясни лицата на повечето от претендентките, а някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, модел, инфлуенсър и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Не по-малко любопитна е и поп фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Тя все още не е широко популярна, но пък вече дава заявка за ударно представяне в един от най-гледаните романтични формати.
Виктор Стоянов бесен: От “Ергенът” ме излъгаха! Нито лев не получих и сега съм безработен!
Любопитно е и дали Ваня Щерева ще се появи на старта на шоуто, каквито слухове все още упорито се тиражират в публичното пространство./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Албена Михова претърпя операция преди премиера в "Сълза и смях"

Актрисата Албена Михова се е подложила на операция за смяна на тазобедрена става, за да е свежарка за премиерата на най-новата постановка с нейно участие – “За първи път”. Също като името на представлението, и на комедийната звезда й се е наложила за първи път да претърпи интервенция, която не […]

Subscribe US Now