Борис Дали спаси Преслава от черна магия

Фолкзвездата Борис Дали се оказа многостранен талант, който е на ти и с премахването на негативни сили и “лоши очи“.

Изпълнителят има специален ритуал с гасене на кибритени клечки във вода, но не иска да издаде на глас какви точно думи казва, докато трае процедурата. И хубаво прави – тези думи си остават тайна, която не бива да се изрича пред други, за да действа, твърдят запознати.
Преди няколко години Дали е спасил колежката си Преслава от неблагоприятно гледащи я очи. „Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които, като те погледнат, и хващаш уроки. Вечерта се прибрахме в хотела, а тя непрекъснато повтаряше, че й е лошо, боли я глава. Аз й казах, че ще й пригася вода. „Нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш!“ Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки“, разказва с усмивка пред „Телеграф“ Борката.

И допълва: „В стаята имаше един гардероб – опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас – що ли са правили тия, на каратисти ли се правят и т.н. Но въпреки всичко пригасих вода на Преслава и тя се оправи“.
Борис твърди, че и до ден-днешен прави този ритуал на свои близки приятели, на семейството и на двамата си синове.
Най-разпространеният у нас и по света ритуал за предпазване от зли сили е връзването на червена връв на лявата ръка, смята Борис Дали. Вярва се, че това е нужно да се направи от майката на този, на когото ще се завързва. Можете да позволите това и на човек, на когото имате пълна вяра, че не ви мисли лошото. За дамите има най-различни гривнички с тъй наречените оченца. Както за тях, тъй и за червения конец се смята, че ако се скъса, без да има причина за това, то детето е урочасано, а конецът е поел лоша енергия.
Певецът знае и за пречистващ ритуал. Можете да си го направите след среща с такъв човек или ако той ви е бил на гости. Вземате една свещ и правите по три кръга във всеки ъгъл на стаята, в която е бил вашият гост. Същото трябва да направите и на входната врата на дома ви.
Дали е чувал още и за чай от мента или офика. Пригответе отвара от билката и я разредете в 7 литра вода. С нея измийте пода на стаята, в която е бил вашият негативен гост, и на антрето.
Друг начин е безопасна игла, на която се прикачва червен конец. Тя се слага от вътрешната страна на облеклото, така че да не се вижда. Съществува и метод, който хората се въздържат да практикуват по причина на нехигиеничността му, но бабите казват, че действал най-безотказно – да натъркате челото си с малко урина.
Много хора взимат мерки за самозащита. Това правят, ако предварително знаят, че ще ги посети такъв човек. Това става, като седнете удобно и се успокоите. След това мислено направете около себе си защитна стена, която да ви пази от негативните мисли и влияния.
Предпазване от лоша сила се прави от прастари времена, като се носи в кесийка или джоб скилидка чесън.
При уроки, особено на дете, първо се измива челото, след което се измива дръжката на външна врата, след това прагът на същата врата и се излива водата. Паленето на клечки по същия начин е популярен вариант между вярващите в уроки. Над една непълна чаша с вода се палят 5 (или 3) последователни клечки, които се гасят във водата. Със запалването на всяка се правят кръстчета по стените на чашката и се загасят. След това се измива челото на урочасания. Може и да пиете от същата вода.
Доста практикуван е и методът с измиването със светена вода./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Флорънс Пю отново е сама

Флорънс Пю е от хората, които не обичат да им се казва какво трябва да правят с личния си живот. Ето защо през последните няколко години остро критикуваше хората, които неодобряваха връзката ѝ със Зак Браф. Основните критики към Пю бяха, че е с много по-възрастен от нея мъж. Като разликата […]

Subscribe US Now