Колко време може без секс Дрю Баримор

През август Андрю Гарфийлд гостува в подкаста WTF with Marc Maron. Тогава актьорът призна, че за се подготви за ролята си на йезуитски свещеник във филма “Тишина” от 2016 г., се е въздържал от секса за шест месеца.
Думите му станаха повод за дискусия в новия подкаст на Дрю Баримор – Drew’s News. А горещата тема се въртеше около въпроса колко дълго може да издържи една жена без секс. Това накара и самата Дрю Баримор да сподели с всички как се справя тя с липсата на интимност.
В епизода на Drew’s News от миналия вторник, 20 септември, Рос Матюс се пошегува, че през двайсетте си години се е въздържал от секс, пише Entertainment Tonight. 
Баримор коментира изказването на Андрю Гарфийлд, заявявайки, че шест месеца въздържание не са толкова много. И макар Рос Матюс да се пошегува с нея, че току-що е дала на вестниците новото им хитово заглавие “Дрю може да изкара шест месеца без секс”, актрисата побърза да отговори, че би могла не просто месеци, а дори години.
От People припомнят епизод от предаването The Drew Barrymore Show от месец март, в което актрисата разкрива пред ководещия Рос Матюс, че понякога сънува бившите си, а сънищата ѝ са “единственото място, където се чувства жива тези дни”.
“На всеки шест месеца ще сънувам най-горещия сън и ще си казвам: “О, Боже мой!” Имам либидо и съм жива.” В този момент Матюс я прекъсва, за да обясни по-добре какво означава това с либидото. “Все едно съм жива, имам желание за секс и имам пулс.”
“Сънищата са безопасно място, където могат да се случват много неща”, завършва с усмивка Дрю Баримор.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-впечатляващите визии на Седмица на модата в Милано

Есен е, а годината е 2022 г., но на подиумите в Милано вече е пролет, а годината е 2023-та. Емблематичната Седмица на модата в Милано завладя италианския град от 20 до 26 септември. Prada, Missoni, Gucci, Versace са само част от модните гиганти, които представиха своите колекции за пролет/лято 2023 г. За да […]

Subscribe US Now