Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Вече от около година се говори усилено за връзката между Брад Пит и Инес де Рамон, като двамата към момента избягват да коментират какво се случва.
Но от различни източници става ясно, че отношенията им се развиват повече от добре и двамата се наслаждават на времето, прекарано заедно.
От People разбираме, че са се появили и заедно на официално събитие. Брад Пит и Инес де Рамон са присъствали на 12-тото издание на Art+Film Gala в Лос Анджелис. Двамата обаче умишлено не са позирали заедно за снимка.
Източници, които са били на събитието, твърдят, че Пит и Рамон са били в страхотно настроение, много са се смяли и са се шегували с всички наоколо. Също така са изглеждали като много влюбена двойка.
Преди това двамата бяха забелязани заедно на публично събитие в началото на ноември миналата година на концерт в Лос Анджелис.
Към момента Брад Пит и Инес де Рамон пазят в тайна всичко около връзката си и това е разбираемо предвид факта колко голям интерес има към личния живот на актьора.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Арнолд Шварценегер отказва "да мисли" сутрин

Арнолд Шварценегер знае кой е най-добрия начин да започнеш деня. 76-годишният актьор разкри, че “не мисли”, когато се събужда, а вместо това отива директно на ранна тренировка. Подробности за сутрешния си режим звездата сподели на благотворително събитие, организирано от списание Town & Country. “Сутрин се чувствам добре. Ставам и храня […]