Какво има в кралската готварска книга на Том Паркър Боулс, сина на Камила

Камила може да е кралица-консорт от малко повече от година, но личността й предизвиква интерес десетилетия наред. Обяснението за това е известно на всички – още като г-жа Паркър Боулс тя имаше връзка с принц Чарлз, който по онова време е женен за принцеса Даяна.
Днес Камила е съпруга на крал и гордо държи на титлата си, независимо от миналото. Централната й позиция в кралското семейство пък дава възможност на децата от първия й брак също да извлекат някои позитиви.
Какво друго обяснение може да има появата на книга с “кралски рецепти”, написана от сина й Том Паркър Боулс точно сега? 49-годишният Том всъщност има доста издадени до момента кулинарни книги – цели осем, като последната, Fortnum and Mason – Christmas and Other Winter Feasts, излиза през 2018 г.
През есента на тази година обаче светът ще види Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III (“Готвенето и Короната: Кралски рецепти от кралица Виктория до крал Чарлз Трети”).
Том Паркър Боулс разказва, че подготовката за книгата е била много вълнуваща – той се е задълбал в архивите на Уиндзор и проучвал хранителните навици на британските монарси от кралица Виктория до наши дни.
“Тук обаче не става дума за печени лебеди, овесарки и бекаси, пълнени с гъши дроб – това е истинска готварска книга, пълна с рецепти, които обичам да готвя. И се надявам, че и вие ще го направите”, пише той в информацията за книгата, цитирана от Town and Country.
Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III обещава да предложи рецепти за всякакъв повод – от закуска и пикник в градината до банкет, като са включени и истории от кралските готвачи, и кухни.
Книгата на Том Паркър Боулс излиза на 26 септември 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жизел Бюндхен разплакана на пътя - каква е причината за сълзите й

Последните месеци не са лесни за Жизел Бюндхен. Тя се раздели с дългогодишния си съпруг Том Брейди, а малко след това загуби майка си, с която беше доста близка. Затова и няма нищо учудващо, че моделът не е в най-добрата си емоционална форма. Вероятно това е причината 43-годишната Бюндхен да […]

Subscribe US Now