Това ли новият мъж в живота на Селена Гомес

Джеръми Алън Уайт може и да стана популярно име покрай участието си в сериала “Безсрамници”, но всички заговориха за него след участието му в The Bear, където той е в ролята на шеф готвач, който се готви да отвори ресторант след смъртта на брат си.
Нямаше как да феновете на сериала да не се поинтересуват и от личния живот на 32-годишния актьор. Оказа се, че той е в процес на развод със съпругата си Адисън Тимлин, с която са заедно от 2019 г.
А от седмица името му се спряга с това на Селена Гомес. Актьорът и певицата се появиха заедно на корицата на Vanity Fair през март, което означава, че тогава вероятно са се запознали. Daily Mail пък твърдят, че двамата не са просто познати.
За момента нито Джеръми Алън Уайт, нито Селена официално са коментирали твърденията, че двамата са двойка. Изпълнителката обаче се появи в няколко различни снимки на свои близки приятелки като Никола Пелц и сестрите Хаим от групата Haim.
Последните публикуваха поредица от кадри от празнуването на 4 юли. На тях виждаме трите сестри Хаим заедно с Тейлър Суифт и Селена Гомес да празнуват националния празник на САЩ. А текстът гласи: “Лятото на необвързаните”. Дали това означава, че Селена в момента няма връзка?

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мъск отвръща на удара на Зукърбърг

Преди дни Марк Зукърбърг нанесе удар под кръста на Илон Мъск, пускайки приложението Threads, което още от началото бе определено като “убиеца на Twitter”. Само за пет дни близо 100 милиона души се регистрираха в новата социална мрежа, което със сигурност не се е харесало на Илон Мъск. След като […]

Subscribe US Now