Семейна трагедия разтърси Джаферович, Жени потъна в скръб СНИМКА

“Игри на волята” сезон 4 са в разгара си, но животът не спира да се случва. Уви, с този факт се сблъска една от най-спорните фигури в племето на Безстрашните, Евгения Джаферович.

В своя Инстаграм профил Евгения сподели, че трагедия е застигнала семейството ѝ. Починал е човек, който е важна част от нейния живот и семейство.

От този свят си е отишъл дядото на Жени. В няколко сторита тя сподели снимки и видеа с него, а под едно от тях написа, че е щастлива, че е видял децата ѝ в първи клас.
В последното стори Евгения е снимала и последната роза, който възрастният мъж ѝ е подарил и пита как най-добре може да се хербаризира цветето, за да остане вечно. 
Самата Евгения публикува много повече съдържание, свързано със семейството ѝ, отколкото който и да е друг участник в “Игри на волята”. Именно децата ѝ бяха намесени в един нелеп спор в Игрите тази седмица. Нещо, заради което Евгения направо полудя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джей Ло и Бен Афлек - отново заедно на червения килим

Близо два месеца “светът” се въртеше около впечатляващата сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек в имението му в Джорджия. След грандиозното събитие през август новините около тях постепенно утихнаха, въпреки че продължиха да излизат подробности за младоженците. След медения месец и почивките всеки от тях се завърна към обичайния си […]