Лош баща ли е Робърт де Ниро

Спокойно бихме могли да кажем, че любимата роля в живота на Робърт де Ниро е тази на баща. 80-годишният актьор има седем деца от четири жени, като последното му бебе се е родило през април.
Месец по-късно в интервю носителят на Оскар издаде, че е станал баща за седми път. Малко след това пък сподели, че бебето е било планирано и наистина желано. Малкото момиченце носи името Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро, а негова майка е Тифани Чен, настоящата приятелка на Робърт де Ниро.
През юли тя разкри, че скоро след раждането е била диагностицирана с парализа на Бел и е трябвало отново да влезе в болница. По време на възстановяването ѝ обаче актьорът е бил неотлъчно до нея. И изглежда че като цяло нещата между двамата вървят гладко и се справят доста добре с родителството.
В ново интервю за The Guardian Робърт де Ниро издава малко повече за това какво е да си баща на 80 години, когато имаш и новородено. “Не става по-лесно”, признава актьорът. “Искам да кажа, че не аз върша сериозната работа. Но помагам на приятелката си. Тя се справя с нещата. А и разчитаме и на помощ, което е доста важно”, уточнява той.
Е, разбира се, това че Тифани Чен е по-заетата от двама им с родителските грижи, съвсем не означава, че де Ниро е лош баща. Всъщност той споделя, че всеки един аспект от бащинството му носи радост. “С бебето е по-различно в сравнение с 11-годишното ми дете. Както и с порасналите ми деца. И с внуците ми. Всичко е различно”, допълва актьорът.
И предвид че голямото семейство изисква повече внимание и грижи, Робърт де Ниро продължава да намира време и за работа. От този петък, 20 октомври, можем да го гледаме в “Убийците на цветната луна” – най-новият филм на режисьора Мартин Скорсезе, в който участва и Леонардо ди Каприо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорите от "Стъпка по стъпка" днес - какво се случва с тях 32 години след началото на сериала

С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато удобно полегнали на дивана гледахме семейния сериал “Стъпка по стъпка” и се забавлявахме с ежедневните премеждия на Франк и Керъл в тяхното голямо и хаотично семейство. Сериалът разказва за самотните родители Каръл и Франк (всеки с по три деца), които спонтанно се […]

Subscribe US Now