Защо Били Айлиш мастурбира пред огледало

През последните няколко години Били Айлиш е все по-открита за личния си живот и свободно говори по всякакви теми. Като тази за секса например.
Направи го и в последното си интервю за Rolling Stone, където дори заяви шеговито, че трябва да има докторска научна степен по мастурбация.
22-годишната изпълнителка казва, че говори толкова много и открито за секса, защото смята, че трябва да се промени отношение на хората към жени, които се чувстват комфортно със сексуалността си и споделянето по тази тема.
Айлиш заявява, че мастурбацията играе голяма и важна роля в живота ѝ до момента, като така тя се справя със стреса и проблемите. Изпълнителката разяснява, че през целия си живот е имала проблеми с възприемането на тялото си и мастурбирането пред огледало ѝ е помогнало да ги преодолее.

Относно мастурбирането пред огледало, Били Айлиш допълва, че го прави не само, защото е секси изживяване, но и защото така постига по-дълбока връзка с тялото си. “Научих, че да се гледам как изпитвам удоволствие е изключително полезно да обичам себе си и да се приемам, и да се чувствам силна и комфортно”, завършва изпълнителката.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След самоубийството на съпруга й - лейди Габриела Уиндзор обратно в Кенсингтън

В края на февруари Бъкингамският дворец съобщи, че съпругът на лейди Габриела Уиндзор – втора братовчедка на крал Чарлз, е починал. Впоследствие стана ясно, че Томас Кингстън сам е отнел живота си в жилището на родителите си в Котсуолд. Смъртта му е тежък за удар за 43-годишната Габриела. Двамата се […]

Subscribe US Now