Голяма промяна със “Стани богат”, от 4 септември вече ще е…

Новият сезон на емблематичната игра “Стани богат” вече чука на вратата, а с това и изненадите. Новото, което със сигурност ще заинтригува зрителите пред малките екрани, ще се случи още на 4 септември в ефира на bTV.

Тогава изумителни, умни, четящи деца и младежи, подкрепени и играещи в тандем със своите майка, татко, дядо или пък вуйчо, ще стъпят в любимото шоу и ще предложат неочаквана игра, пълна с блясък, самочувствие и чар.
Изненада! Ето го новия водещ на “Стани богат” СНИМКИ
В специалната детска седмица, която започва на 4 септември, всяка делнична вечер от 18 ч. по bTV, малките и тийн главни герои ще представят своите изключителни знания, увереност, смелост, хитрост, амбиция, хъс и мечти пред зрителите на медията, своите близки и водещия Михаил Билов, който цяла седмица искрено ще се изумява и забавлява с тях.

Сред двойките участници, които ще седнат на стола на богатството до възрастните си роднини са различни ученици от Националната гимназия за древни езици и култури, от Националната природо-математическа гимназия, Испанската гимназия и други училища. Началото ще даде амбициозен осмокласник, който има и чудесна кауза, а най-младият от участниците, само на 9 години, е най-младият член на Менса България.
С този водещ на “Стани богат” bTV изби рибата, всички са влюбени в Иво Иванов СНИМКИ
За някои от героите в детската седмица водещото в играта ще е знанието, за други – късметът, за трети ще настъпи моментът „госпожата по физика да си подобри мнението за тях“.

Смела игра със замах или пък с добре обмислени ходове, отказ да послушаш майка си и опит заедно да си спомните какво сте преговаряли последно – специалната детска седмица в “Стани богат” ще донесе на зрителите всичко това – с усмивка и страхотно настроение още в понеделник от 18 ч. А съвсем скоро, най-любимата игра за знание в света ще обяви и още една голяма изненада!
Новият сезон на “Стани богат” и специалната детска седмица започва от понеделник, 4 септември, до петък от 18:00 ч. в ефира на bTV./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Венета Райкова разкри тайната, на Пълнолуние прави... СНИМКА

Венета Райкова направи любопитно признание в социалните мрежи, което видимо заинтригува много последователите й. Тв водещата, която в последните години се е отдала на писането на книги, разкри интересен ритуал за сбъдване на желания. В случая става дума за четири лесни стъпки, които ако направим, както обещава и блондинката, със […]

Subscribe US Now