Вики от “Игри на волята” призна за гаджето, а с Мастагарков са били…

Вики от “Игри на волята” се оказа неочаквано откровена на серия от въпроси след участието си в екстремния риалити формат, а някои от отговорите й определено ще разбунят духовете, както се казва.

Блондинката сподели кого намира за най-привлекателен в шоуто, както и дали би участвала в друго риалити оттук нататък, но най-пикантния й отговор със сигурност е свързан с мъжа до нея. Особено пък, след като мнозина я свързаха набързо с Мастагарков, за когото обаче Виктория не спести горещи думи. 

На въпрос колко килограма е свалила след престоя си на Дивата река, където, както знаем, условията са меко казано спартански, Виктория отговори така:

Блондинката, която е родом от Варна сподели още, че е оставала най-близка след шоуто с Дани и Мастагарков. И точно с Мастагарков побързаха да я обвържат и мнозина из социалните мрежи.

А ако се чудите къде би се появила отново, ако имаше такава възможност, и предложение, разбира се, Виктория не се поколеба да каже публично, че иска да се види част от участниците в “Биг Брадър”. Но предвид това, че този формат отдавна вече е история за родния тв ефир, това едва ли ще се случи. Или поне е така засега.

Вероятно най-пикантната част за всичките й последователи е дали Виктория има мъж до себе си, и, разбира се, кой е той. Риалити героинята тук обаче не даде точен отговор и според мнозина това не е никак случайно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Последните думи на кралицата към Сара Фъргюсън

Сара Фъргюсън е от членовете на британското семейство, които имат противоречива репутация. Въпреки че от 1996 г. е разведена с принц Андрю, тя продължава да живее с него под един покрив в кралски имот и да го подкрепя всячески, дори след обвиненията в сексуално посегателство и отлъчването му от фамилията. Преди […]

Subscribe US Now