Цветелина Грахич най-сетне призна за раздялата със Слави: Дойде му краят! ВИДЕО

Цветелина Грахич призна, че не е изпитвала трудности по време на съвместната си работа със Слави Трифонов, като част от “Ку-ку бенд”, където всъщност и доби голямата си популярност като изпълнител.

“На мен не ми беше трудно. Аз си вършех работата перфектно. Каквото ми се казваше, го изпълнявах с желание, с любов, обичам работата в екип”, споделя тя в скорошно тв интервю.
Ето я цялата истина за връзката на Годжи с Цветелина Грахич

“Като съм била по-малка, докато ги разбера нещата го правех това, после сама спрях… Личният живот си е само за мен, което пусна като снимка в интернет пространството, значи съм преценила, че то може да се види. Вече е обрано”, добавя още Грахич, отчитайки като грешка прекаленото споделяне на лични моменти в социалните мрежи. И е категорична, че не иска хората да говорят за личния й живот, а да я свързват с музиката, която прави и с хубавите текстове на песните й.
Цветелина Грахич хвърли голяма бомба, съвсем скоро ще…
Точно в апогея на кариерата си обаче, Грахич изненадващо решава да прекрати работата си със Слави Трифонов, когато е част от мащабни концерти и вече е изградила своята популярност като певица. И по думите й не е имало драма в отношенията им.
“Беше взаимно – и от едната, и от другата страна. Беше дошъл моментът, в който трябваше да не съм там и да си продължа по пътя. Прекратихме всичко буквално от днес за утре. Дойде му краят!”, казва тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

На 81 и на корицата на Sports Illustrated по бански - да, Марта Стюарт може и това

Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи? Отговорът е “не” и 81-годишната жена доказа това, като позира на корицата на  Sports Illustrated Swimsuit за 2023 г., което я прави най-възрастната жена, красяла някога корицата на списанието.  На снимките, заснети в Доминиканската република, Марта изглежда страхотно в няколко модела […]

Subscribe US Now