Безумно: Синът на Тони Стораро се хвали в мрежата с шофиране с 200 км/ч ВИДЕО

Синът на Тони Стораро – Емрах за пореден път демонстрира, че не зачита никакви правила.

Изтърсакът във фамилията Стораро публикува клип в профила си в социалните мрежи, в който той фучи с 200 км/ч, като прави рисковани маневри и изпреварва с високата скорост от дясно, пише trafficnews.bg.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emrah (@emrastr)

Това се случва едва няколко месеца, след като той се доби с шофьорска книжка, както и с нов автомобил – ауди. Въпросната кола, която е подарък от баща му, за да прекрати любовта си с Теди Александрова. 
Макар и със скромен опит за волана, Емрах натиска здраво газта, като застрашава освен себе си и другите по пътищата у нас.
Преди година синът на Тони Стораро отново се хвалеше в социалните мрежи с безумни изпълнения зад волана. Тогава той дори нямаше книжка. Наложи се и баща му да го защитава, като тогава заяви, че Емрах е изкарал необходимия брой курсове за шофиране и му оставал „само” изпита за книжка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалният коктейл на Райън Рейнолдс за майка му

Докато всички все още говорят (и най-вече гледат) за тоалета на Блейк Лайвли на MET Gala, ние не сме забравили, че тя и Райън Рейнолдс са страхотна двойка. И то във всеки аспект, а чувството за хумор, което демонстрират, е може би едно от най-силните им и привлекателни страни. Канадският […]