Година по-късно – още ли са заедно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Последно Кайли Дженър и Тимъти Шаламе присъстваха на официално събитие заедно през януари, когато се проведоха Златните глобуси. Актьорът бе номиниран за ролята си в “Уонка”, а риалити звездата го придружи за подкрепа. Макар и сдържани през по-голяма част от времето, двамата влязоха хванати за ръце, а в една от рекламните паузи споделиха целувка, която не остана незабелязана.
След церемонията източник на People издаде, че двойката вече е преминала етапа, в който “просто се забавляват”.
“Всеки от тях вижда потенциал за нещо истинско. И двамата се стараят да бъдат по-добри хора един за друг”, са били още думите му.
Според информаторите Кайли Дженър и Тимъти Шаламе се подкрепят много един друг. Освен че тя е придружавала актьора на негови премиери, той също е бил до нея за важни събития и е “възхитен от всичко, което тя постига” и “смята, че е невероятна майка”.
Сега, малко повече от година след като стана ясно, че двамата излизат, изглежда, че са все още заедно.
Отново източник на People издава, че наскоро Кайли Дженър и Тимъти Шаламе са били на романтична среща, за която са посетили един от най-добрите ресторанти в Ню Йорк. След като са се насладили на компанията един на друг и са си споделили вкусни ястия, към тях се е присъединила и друга двойка, с което срещата се е превърнала в двойна.
По думите на информатора актьорът е бил много спокоен и мил, а според друг източник и двамата продължават да са сдържани и предпочитат да запазят връзката си далеч от светлините на прожекторите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

10 звезди, които са инвестирали във футболни отбори

Хората, които имат милиони в банковата си сметка, търсят какви ли не начини, за да инвестират парите си, така че или да не ги загубят, или дори да ги направят още повече. Известните личности, които разполагат с много милиони за харчене, също не правят изключение. Някои от тях създават собствени […]

Subscribe US Now