Колко секси е порасналата дъщеря на Салма Хайек

Салма Хайек е една от най-секси актрисите, която не се притеснява от възрастта и остаряването, а с удоволствие демонстрира начина, по който изглежда на 57 години. И сме сигурни, че да обичаш себе си е един от най-важните уроци, който е предала на дъщеря си Валентина.
16-годишната красавица неведнъж придружава известната си майка по светски събития и всеки път отбелязваме не смао колко е пораснала, но и че е взела доста от майка си. Последното потвърждение за това е снимките на двете от афтърпартито след премиерата на документалната поредица на семейство Бекъм за Netflix – Beckham.
За повода Салма Хайек и дъщеря й избраха да съчетаят тоалетите си и заложиха на тъмнолилаво, което се смята за един от цветовете на кралските особи.
Актрисата избра дълга рокля с разкроена долна част и акцент на едното рамо, докато Валентина демонстрира стройна фигура с кадифена мини рокля в същия цвят, допълнена от блейзър, предава SheKnows.
16-годишната блондинка вече е красива млада дама, а присъствието на звездни партита очевидно й харесва. Майка й пък няма нищо против да й прави компания и да се социализира в нейния свят. А ние нямаме търпение за следващия път, в който ще видим дъщерята на Салма Хайек в целия й блясък.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голата кметица се изправя срещу фолкпевица в зверска надпревара за...

Популярната като голата кметица Диана Габровска влиза в жестока конкуренция с фолкпевица и роден топмодел за короната в конкурса „Мисис България“. Габровска била една от първите записали се за кастинга, научи „Телеграф“. Освен нея в състезанието по красота ще вземе участие фолкпевицата Дебора, както и носителката на няколко титли за […]