Съжалява ли Шакил О’Нийл, че е изневерявал

В света на известните личности разделите и изневерите не са никаква рядкост. Последно Адам Лавин се забърка в скандал с изневяра. Същото важи и за Айм Удока, треньорът на Бостън Селтикс, който бе обвинен, че е изневерявал на съпругата си с жена, която работи в организацията.
Докато за Лавин към момента няма последици, при Удока нещата не стоят така, защото треньорът бе отстранен от поста си за целия предстоящ сезон.
Шакил О’Нийл, който е един от най-емблематични баскетболисти в историята на играта, реши да коментира по интересен начин случаите. В подкаста си The Big Podcast with Shaq О’Нийл казва, че би било лудост, ако именно той коментира и осъди действията както на Лавин, така и на Удока.
Причината, която изтъква, е, че самият той е изневерявал много пъти. Шакил О’Нийл, който се раздели със съпругата си през 2011 г., казва, че е изневерявал и е бил страшно добър в това. Но не се гордее с постъпките си, защото заради това е разбил семейството си и е загубил важни години от растежа на децата си.
Ето защо Шак отказва да застане пред хората и да осъжда изневери. “Не съм такъв човек. Гледам на нещата реално.” А днес баскетболистът казва, че е бил най-щастлив, когато семейството му е било цяло и се е прибирал вкъщи и шест различни гласа са го наричали татко.
Според О’Нийл, нито парите, нито скъпите коли, нито дори шампионските титли са го правели толкова щастлив, колкото семейният уют, пише E! News. Ето защо днес знае, че да изневеряваш просто не си струва. И пожелава всичко най-добро на Айм Удока и Адам Лавин и се надява, че няма да загубят семействата си заради тези грешки.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Хейли Бийбър обещава – Хейли Бийбър изпълнява. Години след като драмата им с Джъстин Бийбър и Селена Гомес така и няма край, моделът най-накрая си призна. Вчера стана ясно, че Хейли Бийбър ще разкрие истината за това дали в крайна сметка е откраднала гаджето на Селена Гомес в епизод от […]

Subscribe US Now