Даниел и Александра Петканови спят заедно, ето къде се скриха СНИМКА

Вероятно на никой не му се вярваше, че Александра и Даниел Петканови ще се разведат, но и това се случи през февруари тази година. За разлика от Джулиана Гани и Илиян Найденов, двамата се разделиха без публични ексцесии. 

Наистина ли обаче са разделени или го играят за пред медиите с цел по-голяма популярност и печелене на пари?! Тези дни родните инфлуенсъри са преспали заедно, научи наш репортер. 

Запознати издават, че раздялата между Богданска и Петканов е факт, но заради детето се виждат доста често. Малкият Габриел дори не разбира, че родителите му са разделени. Така тези дни решили да отидат на вила в Рибарица с приятели и бившите любовници спали под един покрив. А дали са делили и обща завивка – това трябва да кажат хората от тяхната компания. 
И Александра, и Даниел споделиха кадри от въпросната виличка, което означава, че те дори не се опитват да скрият това. Синът им Габриел също е бил с тях. Не знаем какъв е поводът за тази тяхна обща почивка. Дали са заедно, дали не – важното е, че са в добри отношения на този етап и засега все още не са имали драми като тези на Джулката и Илиян./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как се забавлява Мис България 2022 г.

На 10 ноември бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см. Няколко седмици след победата, красавицата използва профила си в Instagram, за да благодари на […]

Subscribe US Now