Как се забавлява Мис България 2022 г.

На 10 ноември бе избрана новата носителка на титлата Мис България. Победителката, която получи короната от Сара Младенова, Мис България 2021, се казва Александра Кръстева. От София е. На 19 години е. Висока е 175 см.
Няколко седмици след победата, красавицата използва профила си в Instagram, за да благодари на всички, които са ѝ гласували доверие.
“Изминаха две седмици, откакто ми гласуваха доверие и ме избраха за Мис България 2022. Безкрайно благодаря на всички приятели, близки, познати и непознати, които ме подкрепихте. Благодаря за прекрасните пожелания, за топлите думи и стимула, който ми дадохте да се боря докрай. Благодаря, че ми помогнахте да преодолея страховете и притесненията си. Благодаря на всички, които бяха до мен, даваха ми съвети, вдъхнаха ми увереност и вярваха в мен повече, отколкото аз самата”, написа в своя Instagram Александра Кръстева в края на ноември под серия от снимки от конкурса.
Оттогава ние тайничко хвърляме по едно око в профила на родната красавица, за да видим как прекарва времето си, надявайки се, че ще научим и някоя интересна подробност за живота ѝ.
И попаднахме на една такава, като например, че обича да купонясва. Съвсем логично, разбира се. Все пак Мис България 2022 г. е само на 19 години. И като всеки един младеж на тази възраст, и Александра обича да се забавлява навън в компанията на приятели. Тя не пропусна да качи няколко снимки от хотел Marinela, където я виждаме облечена в елегантна бяла парти рокля.
Красавицата сподели и кадри от клуба, в който се забавлява и не можем да отречем, че наистина изглежда чудесно. Снимките пък и станаха причина за множество коментари на нейни фенове, които изразяват възхищението си. Някои от тях обаче отбелязаха, че Александра Кръстева е по-хубава с по-малко грим, защото така по-ясно се откроява естествената ѝ красота. Склонни сме да се съгласим с тях.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тейлър Суифт в 30 факта

Днес, 13 декември, рожден ден празнува американската певица Тейлър Суифт. Източник: Lifestyle.bg