Защото Кейт Мос иска да се скрие

Шапки долу! Маските на лицето! И не, не тези, които носим заради COVID. А онези, особено популярните като балаклава. Именно по тях е луда и Кейт Мос.
Супермоделът може да има едно от най-известните и красиви лица в света, но се оказва, че понякога обича да го прикрива.
Вероятно затова и според нея шапките са демоде, за разлика от балаклавата.
“Надраснах” шапките. Но! Купих си балаклава, невероятна е! Балаклава на райета от Марк Джейкъбс, онзи ден. Наистина е страхотна!”, казва тя пред Dazed.
Сигурно вече си мислим, че Кейт е от онези звезди, които използват маски за лице, за да прикриват самоличността си и да се “предпазят” от славата – подобно на други знаменитости като Кание Уест и Ким Кардашиян.
В действителност не е така. Манекенката заявява, че изобщо не е фен на дегизировките и предпочита да се приема като “нормален човек”.
“Харесва ми да мога да се разхождам по улицата с кучетата си”, казва британката. “Правя го всеки ден. Не се прикривам със слънчеви очила, шапки или да ходя с охрана. Вървя сама по улицата само с кучетата си. И никой не поглежда. Може някой да поиска да ме снима – аз просто казвам “не”.”
Според Мос колкото повече се опитваш да скриеш самоличността си, толкова повече привличаш вниманието.
Говорейки за внимание, напоследък особено, супермоделът го получава в големи дози (и глътки). Наскоро тя стана творчески директор на Diet Coke. А лицето ѝ при всички случаи не остава скрито. Можем да я видим на рекламните постове, непосредствено до новите кенчета на компанията, на които пък е отпечатан нейният подпис.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Общото хоби на Чарлз и Камила

И докато кралица Елизабет се оттегли за обичайната си лятна почивка в своето любимо място – дворецът Балморал, задълженията на останалите членове на семейството не спират. Хубавото е, че понякога могат да ги съчетаят със собствените си хобита. Като Чарлз и Камила, които посетиха Цветното изложение на Сандрингам. Ежегодното събитие […]

Subscribe US Now