Изплува шокираща новина за “Ергенът 2”! С участие се е уредил…СНИМКА

Ерген номер едно на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, се връща в риалитито, което го направи известен.

В сряда той направи включване от турския курорт Бодрум, където се снима новият сезон на шоуто. Явно са му дали специална роля в него.
На снимките от Бодрум, които показа, Виктор Стоянов изглежда издокаран като за пред камера. Той е в бяла риза, черен панталон и мокасини. Стилът му е издържан в типичната стилистика на „Ергенът”, а и мястото съвпада със снимките на новия сезон. Сайтовете на Би Ти Ви веднага отразиха „новината”, че Виктор е в Турция, което доказва, макар и не директно, че пътуването му има връзка с телевизионния проект. Известно е, че в новия сезон половинка си търси пианистът Евгени Генчев. Но Виктор все още е популярен, телевизията разчита на него като на свое лице и идеята е това да продължи. Ето защо най-вероятно са решили да го включат по някакъв начин и в „Ергенът”2.

Каква може да е ролята на бившия гребец в новите епизоди на риалитито? Той няма как да е водещ, тъй като предаването вече има водещ – Наум Шопов. Виктор не е и в екипа на шоуто, който работи зад кадър. Той най-вероятно е поканен с някаква специално задача, която ще изпълни пред камерите. Бившият гребец може символично да предаде щафетата на търсенето на любовта на своя наследник, както всяка Мис в конкурс за красота предава короната на следващата избраница. Не е изключено между пианиста и спортиста да се разиграе някаква сценка като например Евгени да поиска съвет от Виктор как да избере най-подходящата от дамите на финала. Това най-вероятно ще бъде предварително режисиран разговор, но важното е, че фенките на Виктор ще са във възторг да видят своя любимец обратно в предаването.
В Би Ти Ви много държат на Стоянов като на своя звезда. Както „Уикенд” прогнозира още докато риалитито се излъчваше, в телевизията се чудят каква работа пред камера да му измислят. Първо обявиха, че ще работи в „Преди обед”. Трябваше да има много любопитна рубрика, в която да влиза в изненадващи, непознати до момента роли. Досега такава рубрика не се е появила на малкия екран. След това намериха място за Ергена в Шоуто на Николаос Цитиридис – рубриката „Двойка или не?”. Виктор трябваше да разпознава дали двама души са влюбени, или само се правят на такива, а в действителност не се познават. Но и при гръка бившият гребец се появява от дъжд на вятър. От телевизията не се отказват и му предлагат нови и нови възможности. Дали накрая ще му намерят мястото, не е ясно, но сигурно още дълго ще опитват./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, почина внезапно, а новината шокира мнозина. Припомняме, че Бирмата се прочу в светските среди като любовник на фолк певиците Алисия и Преслава. Новината съобщиха приятели на Станоев в социалните мрежи. 32-годишният мъж бе издирван от Интерпол, след като бе разследван като член на бандата […]