Смени ли Брадли Купър Ирина Шейк с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид и Брадли Купър се “забавляват” заедно. Това са последните горещи новини от света на звездите. След като моделът и актьорът бяха забелязани заедно в Ню Йорк два пъти през последните няколко дни, източник казва на People, че двамата се радват да се опознаят, но засега поддържат нещата небрежни.
“Тя е независима, заета и дните й са изпълнени с отговорности, така че не виждам нещо сериозно да се случи веднага, ако изобщо се случи.” Въпреки това, вътрешният човек разкрива, че Хадид e “някак си влюбена в Купър от известно време” и може би е готова да изпита нещо повече от просто приятелство с актьора. “Те имат общи интереси, така че е възможно да видим напредък”, продължава източникът. “Сега изглежда супер непринудено, но и двамата имат деца, големи кариери, натоварено ежедневие и разбират какъв е животът в тези кръгове. Това е сладко…и има привличане.”
Източникът добавя, че Хадид, в допълнение към моделирането, работата по модната си линия и отглеждането на тригодишната си дъщеря Кай, има интерес да се занимава с актьорство, което може да се окаже допирна точка във връзката между нея и Купър.
Купър и Хадид бяха забелязани за първи път заедно миналата седмица, когато напуснаха заедно горещата точка на знаменитостите – ресторанта Via Carota в West Village. На снимки, разпространени от Daily Mail, двойката се качва в един джип.
Преди два дни двамата се събраха отново за друга вечеря. По-късно те бяха снимани да се возят в една кола, с Купър на шофьорското място. За последно Купър беше във връзка с руския модел Ирина Шейк, с която имат 6-годишна дъщеря Леа Де Сейн. Двойката, която започна да се среща през 2015 г., се раздели две години по-късно, но остават приятели.
През август дори предприеха семейно пътуване до Италия. “Леа иска всички те да пътуват заедно”, каза източник пред People по това време. “И Ирина и Брадли са приятелски настроени и се разбират. И двамата искат да направят Леа щастлива.”
37-годишната Шейк сподели снимки от ваканцията, на които се вижда как Купър се излежава на плажа. Що се отнася до Джиджи Хадид, преди това тя имаше връзка със Зейн Малик, с когото споделя Кай. Тя и изпълнителят от One Direction се разделиха през октомври 2021 г. след близо шест години връзка.
Съвсем наскоро Хадид беше романтично свързвана с Леонардо ди Каприо, след като тя и звездата от “Титаник” бяха забелязани заедно на афтърпарти на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември 2022 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нестандартното приложение, което Гуинет Полтроу намери на своя Оскар

Да спечелиш Оскар е съкровена мечта за мнозина. Някои успяват да я осъществят, а други си остават само с желанието и усилията. Е, Гуинет Полтроу е от първите, но това за нея въобще не е причина да се взима насериозно. Дали заради времето, което е минало от спечелването на най-престижната […]