Пошло! Голите цици на Гери-Никол шокираха зрителите на “Капките” СНИМКИ 1+

Истинска сензация предизвикаха голите гърди на Гери-Никол в шоуто “Като две капки вода”. Никой не очакваше, че певицата разполага с такива огромни и добре оформени атрибути. 

Шоуто за имитации се превърна в порно сцена, след като се видяха огромните гърди на Гери-никол в целия им блясък. 
Разбира се, не става въпрос за истинската певица Гери-Никол, а за нейно менте. Във вчерашния епизод актьорът Александър Сано имаше невъзможната задача да влезе в кожата на тийнсензацията и да изпълни нейния тотален хит “Ела и си вземи”.

По време на изпълнението мусе смъкна блузата и грейнаха изкуствените гърди. В този вид Сано пя до финала на песента, а водещите се втурнаха да го закриват. Актьорът се извини на публиката, зрителите и най-вече на Гери. 
Зрителите са категорични, че голите гърди са били част от сценария на шоуто и в никакъв случай не е станало случайно това падане на потника. 
Мнозина обаче не издържаха на гледката и скриха лице в шепи, а Сано продължаваше да показва „кутията си пълна с тайни“ от сцената, докато камерите не спестиха нито секунда от голотията, макар и фалшива.

Победител въпросната вечер стана Руслан Мъйнов, който имитираше друг участник от шоуто – Крисия. Незнайно как бесарабският българин се добра до победата, след като зрителските коментари в социалните мрежи са негативни за изпълнението му и по никакъв начин не се доближи до оригинала. 
Въпреки пошлостта при имитацията на Сано си пролича, че е положил усилия и за него има най-много позитивни коментари в мрежата. Зрителите смятат, че той е големият победител за вечерта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now