Преслава и Константин треперят за колите си след новите правила за движение по пътищата ВИДЕО

Преслава и Константин направиха страшна драма по повод новите правила за движение по пътищата, свързани с конфискация на автомобили на пияни и дрогирани шофьори.

Хитовите изпълнители се притесняват да не би да им вземат колите, а те не са никак евтини. 
Попфолк идоли се включиха със свой скеч, като иронизираха нарушителите. Преслава и Константин заснеха своето забавно клипче в лимузината на певицата. Но по-скоро фенове заподозряха, че това е колата на Константин. 
Видеото е със сюжет, според който Преслава се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на личния й шофьор.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Preslava (@preslava_official)

„Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата!” – са репликите, които казва тя, правейки препратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на баща си, под одобрителните възгласи  на близките си.
Попфолк певицата изиграва и как изведнъж се сеща за новия Закон за движение по пътищата и показва колко е притеснена МВР да не й отнеме Майбаха.
„Коцко, да не си пил, сега да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха“ – пита притеснено тя, а в отговор се чува: „Не бе, не съм! Д-р Радева каза да не пием“.
Преслава и Константин са приятели от доста години, имат свои успешни колаборации, а наред с това двамата неведнъж са показвали, че имат силно чувство за хумор и самоирония. Хитовите изпълнители умеят да се забавляват изключително добре и често споделят свои съвместни вида, с които печелят още повече симпатиите на последователите си в мрежата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тежката загуба на снахата на Дейвид Бекъм

Никола Пелц и Бруклин Бекъм се ожениха през април 2022 г. и оттогава щастието им сякаш е постоянно. Преди ден обаче Никола сподели за тежка загуба, която й е трудно да преодолее въпреки всичко. “Няма думи, с които да опиша болката си. Беър, толкова съм щастлива, че отраснах с теб. […]

Subscribe US Now