Тежката загуба на снахата на Дейвид Бекъм

Никола Пелц и Бруклин Бекъм се ожениха през април 2022 г. и оттогава щастието им сякаш е постоянно. Преди ден обаче Никола сподели за тежка загуба, която й е трудно да преодолее въпреки всичко.
“Няма думи, с които да опиша болката си. Беър, толкова съм щастлива, че отраснах с теб. Благодаря ти, че ни обичаше толкова силно всички. Гадно е, че вече те няма. Много те обичам”, написа 28-годишната актриса в профила си в Instagram.
На снимките виждаме кучето й, починало тези дни, да се къпе в океана. В коментарите под публикацията й се включи и свекър й Дейвид Бекъм, който написа: “Любимецът ми. Всички обичаха Беър.”
Макар че е загубила Беър, Никола наскоро сподели снимка, от която разбираме, че двамата със съпруга й отглеждат шест други кучета. Те често говорят за себе си като “кучешки родители”, като наричат домашните си любимци “наши бебета”.
Дали обаче планират наистина да се сдобият с бебе в близко време? “Определено искаме деца. Но първо ни трябва къща, защото имаме много кучета. Бруклин иска деца сега, но аз искам първо да свърша някои неща с кариерата си”, признава Никола пред Cosmopolitan UK.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дженифър Лорънс в 27 факта

Днес, 15 август, Дженифър Лорънс навършва 31 и по традиция това е повод да хвърлим поглед на някои интересни факти от живота й. Ето и два от любимите ни цитати на Дженифър Лорънс: Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now