Как изглежда дъщерята на Парис Хилтън

По-рано този месец всички отново заговориха за Парис Хилтън и по-конкретно – обсъждаха личните семейни снимки, които напоследък споделя в Instagram. На феновете ѝ нямаше как да не направи впечатление, че качените кадри са единствено със сина ѝ Финикс, но не и с дъщеричката ѝ Лондон.
Точно обаче както бяха решили да направят след раждането на момченцето си, Парис Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум, предпочетоха да изчакат докато покажат снимки с момиченцето си. Това решение щастливата майка в голяма степен е взела предвид собствения си опит от това да бъде под светлината на прожекторите.
“Чувствам, че животът ми стана толкова публичен заради всичко. Затова просто исках да запазя малкото си момиченце за себе си. Но скоро ще я покажа на света, защото всички продължават да питат”, сподели Парис Хилтън пред E! News на 9 април.
Ето обаче, че само две седмици по-късно, тя най-накрая сподели снимки с четиримесечната си дъщеричка Лондон.
В профила в Instagram на 43-годишната майка можем я видим усмихната, гушнала момиченцето си. Докато Парис Хилтън е облечена в свеж пролетен тоалет, малката Лондон носи бежова блузка, поличка и сладка розова панделка.
На следващите кадри от семейната фотосесия на открито виждаме също и бащата Картър Реум, както и сина им Финикс.
“Откакто се помня мечтая да имам дъщеря на име Лондон. Толкова съм благодарна, че тя е тук. Наистина ценя всеки момент, който прекарвам с нея. Двамата с Финикс, моите бебета ангелчета, ми показаха любов, която дори не съм предполагала, че може да изникне от толкова дълбоко, преди да стана тяхна майка”, пише Парис Хилтън в описанието на поста си.
Нейното вълнение около майчинството обаче личи не само по снимките, които качва в социалните си мрежи. Очевидно то е и вдъхновение за една “дълбоко лична песен”, каквато е “Fame Won”t Love You” – новото парче, написано заедно с певицата и приятелка на Парис Хилтън – Сиа.
“Песента служи като напомняне, че специалната връзка, която имам с моите деца, моя съпруг и моето семейство, е по-ценна от всичко друго на света. Това е химн, който ще ви даде сила да пазите най-съкровените си взаимоотношения още по-близо до сърцето си – независимо дали със семейството, приятелите или себе си”, споделя Парис Хилтън.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тенисистката, която спечели Porsche Taycan, но не го подкара

Porsche Tennis Grand Prix определено е сред най-добрите и атрактивни тенис турнири при жените. Не само защото събира най-добрите в света на тениса, но и защото наградния фонд е доста изкушаващ. Преди да стигнем до него обаче трябва да отбележим, че тази година тенис турнирът, който се провежда в Щутгарт, […]

Subscribe US Now