Тъгува ли Антонио Бандерас по отминалата си младост

Антонио Бандерас носталгично погледна назад към времето, спомняйки си за своята младост и ентусиазъм. Преди няколко дни испанският актьор се върна към момента, когато е бил начинаещ актьор, изпълнен с мечти за бляскава кариера.
Бандерас сподели снимка в своя Instagram профил, която показва лицето му в близък кадър. Кадърът е от далечните 80-те години на миналия век. Визията на Бандерас е семпла – облечен в кафяво палто, косата му е късо подстригана, но въпреки това погледък му е уверен, насочен директно към камерата. “На този ден през 1980 г. пътувах с влак от Малага за Мадрид, за да сбъдна мечтата си да бъда актьор”, пише той.
За отрицателно време публикацията събра множество харесвания и коментари, като много от неговите приятели и последователи похвалиха посланието и работата му. Някои се изказаха ласкаво и заради желанието на Антонио винаги да се връща в родината си, независимо от големите си успехи в Холивуд. “Знаеше как да се качваш и да слизаш от влака. Винаги се завръщаш в родния си град, гордееш се с това, откъде си. А ние се гордеем с теб”, пише емоционално фен.
Факт е, че онова младо и ентусиазирано момче за кратко време се превръща в голяма холивудска звезда. Антонио Бандерас е известен със способността си да играе всякакви роли и да участва във филми, независимо от бюджета, езика или жанра, пише Hola.
Започва кариерата си в театъра, където си сътрудничи с Педро Алмодовар – партньорство, което е изключително успешно и което продължава и до днес. Пробива в Холивуд през 90-те години, след като се появява в един от филмите, посветени на концертите на Мадона. Останалото е история, като Антонио Бандерас развива кариера, която продължава десетилетия и която го кара да работи с някои от най-добрите актьори и режисьори в света.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как премина погребението на Шиниъйд О'Конър

Ирландската протестна певица Шиниъд О’Конър си отиде едва на 56-годишна възраст. На 26 юли тя бе намерена безжизнена в дома си в Лондон, а от полицията смятат, че смъртта ѝ не е подозрителна. Все още обаче не е ясно от какво е починала изпълнителката. Вчера, 8 август, се е провело погребението […]

Subscribe US Now