Как Преслава и Алисия реагираха на смъртта на Бирмата

Георги Станоев, известен като Малката Бирма, почина внезапно, а новината шокира мнозина. Припомняме, че Бирмата се прочу в светските среди като любовник на фолк певиците Алисия и Преслава.

Новината съобщиха приятели на Станоев в социалните мрежи. 32-годишният мъж бе издирван от Интерпол, след като бе разследван като член на бандата на баща си Евлоги Станоев, обвинена за производство на нелегални цигари.
За любовната авантюра на Преслава и Бирмата е известно, че имаше доста проблеми помежду им, но също и страст. Двамата се разделиха преди няколко години, а малко по-късно фолк звездата се обвърза с настоящия си мъж Павел Лазаров, от когото певицата роди първородната си дъщеря Паола.

Бирмата с майка си Лидка Скалата и Преслава 
Връзката на Преслава и Георги приключи през 2014 година, след като певицата се изнесе от дома му. Не станаха ясни причините за краха на връзката им, но таблоидите пишеха, че причината са били постоянните купони, разхищение и буен нрав на Малката Бирма, пише vbox7.com.
Алисия и Бирмата бяха заедно близо три години, но връзката им изгоря бързо. Една от причините била ревност от страна на Бирмата към Алисия и нейната работа. Миналата година Алисия създаде песента “Прощавам ти”, а феновете разчетоха парчето като знак, че е простила на Георги за проблемите, които ѝ е създал.
 
С Алисия
Двете певици не са коментирали на този етап смъртта на Бирмата, не са реагирали по никакъв начин и в социалните мрежи.
По неофициална информация се твърди, че в последната година Бирмата е бил тежко болен, лекарите така и не успявали да направят правилната диагноза. Неофициално се говори, че е бил и в състояние на деменция, като в последните си месеци бил прикован на легло от парализа./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Венета Райкова скъса с любовника си и обяви какъв мъж си търси

Наскоро Венета Райкова призна, че след развода си е била влюбена в мъж, чийто зодиакален знак е Водолей. През изминалите месеци обаче не поддържала връзка с него заради несходство в характерите и други причини, които отказва да сподели с широката аудитория. Въпреки че раздялата им била болезнена, блондинката вече се […]